JACKO SHOW

JACKO SHOW

Michael Jackson Live Tribute Concert:
2010. január 16.,17. Budapest, SYMA Csarnok
2010. január 18. Győr, Egyetemi Csarnok
2010. január 19. Veszprém, Veszprém Aréna

Százmilliók siratták Michael Jacksont világszerte, akik számára szenzációs hír, hogy újra átélhetik imádott kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit.

A színpadon valójában a legendás Bad Tour elevenedik meg, olyan slágerekkel, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Shake Your Body, a Human Nature, a She’s Out Of My Live, vagy a Jam. Mindebben részt vesz Jackson négy egykori táncosa és koreográfusa, két háttérvokalistája és négy hangszeres zenésze. A koncerten Danny Ware-t láthatjuk Jacksonként, aki az elmúlt tizenhárom év során is sokszor ”helyettesítette” és megszemélyesítette a sztárt.
A hasonlóság ezért szinte hátborzongatóan meghökkentő! Aki látja, hitetlenkedve teszi fel a kérdést: ”Biztos, hogy ő nem Michael?”
Danny végigturnézta a világ legnagyobb koncerthelyszíneit, ahol a ’80-as évek Jaksonjaként emlegették, nem véletlenül: sok szempontból a legenda akkori korszakát idézi a zenéje, az előadásmódja, a mozgása és az énekstílusa. A nézők egy valódi, élő koncert részesei lehetnek, hiszen Danny élőben énekli végig a show-t, amelybe belevonja a rajongókat, akik
így aktív résztvevői lehetnek ennek a varázslatos világnak.

A másfél óra minden egyes percében valami egyedülálló dolog történik, az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, táncosok a jelmezek teszik teljessé.

0
Your rating: Nincs

Belépés

Lazapipa Funk Rádió

Lazapipa Select Rádió

Lazapipa Digital Rádió

Lazapipa Rock Rádió

Lazapipa Romantic Rádió

Lazapipa Lounge Rádió

Lazapipa House Rádió

Lazapipa Minimal Rádió

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • Jocifoto
  • Kovitomi
  • rizsolt

Skype - Lazapipasite

My status

Partnereink:

Powered by Qsa Entertainment